Početna /

Metaloplastika je osnovana 1960. godine. Prvobitno je poslovala u okviru elektrodistribucije 24. septembar iz Užica, potom u sastavu Valjaonice bakra i aluminijuma iz Sevojna, a od 1991.  je  samostalno preduzeće.

Skroluj sa saznaš više

Naš put

Od 24. februara 2003. godine, provođenjem procesa vlasničke transformacije Metaloplastika  je od društvenog preduzeća postala akcionarsko društvo sa većinskim privatnim kapitalom. Većinski vlasnik je Goran Jevremović, privrednik iz Čajetine. Višedecenijsko iskustvo, kvalitetan i raznovrstan proizvodni program, visokoobrazovan kadar a iznad svega pregalaštvo i poštovanje poslovnih partnera, osnovne su odrednice poslovanja Metaloplastike.

Proizvodni program

Proizvodni program se deli u nekoliko kategorija:

Proizvodni program

Proizvodni program razvrstavamo u nekoliko kategorija, koje čine:

01

Delovi za automobilsku industriju

 (u oblasti mašinske prerade obojenih metala, proizvodimo delove za automobilsku industriju)

02

Alati na propan-butan gas

(lemila, plamenici, kazanski gorionici,
stoni plamenici…)

03

Elektroinstalacioni materijal

(gibljivo elektroinstalaciono crevo,
elektroinstalacione kutije, redne stezaljke…)

Vrednost

Građenje konkurentnosti koja se zasniva na isporuci proizvoda i usluga prepoznatljivih po kvalitetu, lako dostupnih korisnicima uz jasnu i otvorenu komunikaciju radi unapređenja saradnje, ostvarenja zajedničkog razvoja i dobiti i unapređenja kvaliteta proizvoda i procesa kojima se oni dobijaju.

Naši zaposleni su oslonac našeg poslovanja. Cenimo naše ljude i primenjujemo prakse upravljanja ljudskim resursima koje promovišu ljudska prava i jednake šanse pri zaposlenju, radu i razvoju, bez obzira
na pol, nacionalno poreklo i versko opredeljenje.